Dokładnie umyte i osuszone mięso z piersi pokrój na małe kawałki i podsmaż delikatnie na odrobinie oleju. Podsmażone mięso włóż do żaroodpornego naczynia. Fasolę, paprykę i dynię pokrój na średniej wielkości kawałki i wraz ze szpinakiem dodaj do piersi. Tak przygotowaną potrawkę należy dusić pod przykryciem, w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni, przez 40 minut.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ściśle niezbędne ciasteczka
Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.